T / 0543-512475 E / [javascript protected email address]

Vernieuwing Sikkens Centers

Niet alleen zijn er de afgelopen maanden op acht plaatsen nieuwe Sikkens Centers geopend, bovendien zijn de al bestaande Sikkens Centers grondig gerestyled.

Eén van de speerpunten is het merk dichter bij de professionele schilders brengen. Letterlijk. Daarom is Sikkens een poosje geleden begonnen met het benaderen van vrije grossiers, om samen het Sikkens Center-concept uit te rollen, dat heeft geleid tot de acht nieuwe verkooppunten.

Daarnaast zijn de afgelopen tijd alle 53 Sikkens Centers opnieuw ingericht. Hiervoor is overal gebruik gemaakt van één uniform schappenplan. ‘Alles is nu nóg logischer ingedeeld, met ideale looproutes. Professionele schilders vinden onze verf, maar ook de materialen voor de hele klus in één oogopslag’, zegt Dave Koppelaar (foto), sales director, AkzoNobel Decorative Paints Nederland.

Daarnaast heeft Sikkens het aantal salesregio’s uitgebreid, van vier naar acht. Dat betekent dat de salesmanagers vaker op de verkooppunten te vinden zijn en daar direct in contact komen met professionele schilders.

Terug naar overzicht

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je solliciteren? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook
Verglasco
  • T 0543-512475
Pointer
Kastanjelaan 78-80
7101 LZ Winterswijk