T / 0543-512475 E / [javascript protected email address]

Waarom spuiten beter is

Wij verkopen producten van Wagner omdat wij achter hun kwaliteit en mogelijkheden staan. En wij willen jullie dit artikel over spuiten van verf niet onthouden:

Waarom spuiten het beste is?Ieder modern bedrijf heeft computers, tablets en mobiele telefoons. En daarmee werken we sneller, doeltreffender en kunnen we veel taken automatiseren. Maar als het gaat om de eigenlijke "kerntaak": het schilderen van oppervlakken (lak, muurverf, glasweefsellijm, gevelverf) houden velen nog vast aan traditionele verfrollers en verfkwasten. Precies voor hen levert moderne machinetechniek aanzienlijke verbeteringen inzake productiviteit, maar ook inzake oppervlakkwaliteit.

Hoe vaak heb je al emmers van 12,5 liter naar de werkplek gesleept, de verf verdund en doorgeroerd, de verfroller in de emmer gedompeld en aan het afveegrooster afgestreken? Pas dan kon je de verf op de muur opbrengen. Het gaat sneller met een verftoevoerpomp, die met een druk op de knop de verf aanzuigt en direct beschikbaar maakt voor de aangesloten en van binnenuit gevoede verfroller of het verfspuitpistool.

Bij een snelle en schone afwikkeling van de verf met machinetechniek creëer je meer winst en groei.

Bij WAGNER heb je de keuze uit een breed scala aan apparaten en accessoires die ideaal zijn voor nieuwbouw en oude gebouwen, binnen en buiten en voor grote en kleine projecten. Ook voor jouw toepqssing zul je beslist het juiste apparaat vinden.

SCOOR BIJ JE KLANTEN MET DOELTREFFENDHEID

Met onze spuittechniek bent je niet alleen veel productiever, maar ook het resultaat is uiterst perfect. Door het hoge werktempo van de machine is er ook bij een juiste planning ruimte voor uitvoerig advies voor de klant ter plaatse. Naast de voordelen van een efficiënte werkwijze worden modern en veilig werken, schoon transporteren van de materialen in of naar de werkplek en het professioneel optreden door de klant als positief ervaren. Met machinetechniek blijft je daardoor de concurrentie een stapje voor en ontstaat er meer perspectief op het werk voor kleine tot middelgrote bedrijven.

HOOGSTE KWALITEIT

Bovendien lever je met de spuittechniek van WAGNER altijd werk van de beste kwaliteit. De kwaliteit blijft tijdens het hele project stabiel en de verflaag steeds gelijkmatig. Zo kun je je eindklanten overtuigen. Bij nader inzien wordt het duidelijk dat schilderen met de traditionele verfroller in veel situaties weliswaar een zeer goede keuze is en blijft, maar dat dit bij oppervlakken vanaf zo'n 150 m² eigenlijk niet meer rendabel is vanwege de zware lichaamsbelasting en bovendien ook niet meer van deze tijd is.

Laat je door de techniek enthousiast maken en werk niet alleen met smartphones maar ook met de smart spuittechnieken van WAGNER.

Terug naar overzicht

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je solliciteren? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook
Verglasco
  • T 0543-512475
Pointer
Kastanjelaan 78-80
7101 LZ Winterswijk