T / 0543-512475 E / [javascript protected email address]

Over ons

Verglasco is de groothandel van de regio op het gebied van verf, non-paint, machines, kitten, reinigings- en schoonmaakmiddelen, behang, kleding en glas. 

Wij hebben een grote voorraad maar uiteraard kunnen wij daarnaast nog veel bestellen en is het vaak dezelfde dag in huis. 

Op het gebied van glas hebben wij onze expertise in vele projecten al bewezen en leveren wij uiteraard op locatie. Dankzij onze gespecialiseerde vervoerder of eigen transport kunnen wij regelmatig diezelfde dag nog leveren. 

Winkel

Tegenwoordig is het belangrijk om op tijd de producten te ontvangen, zodat uw vakmensen niet stilstaan en uw project niet blijft wachten. Wij zien graag dat onze klanten het juiste materiaal op de afgesproken tijd, zo snel mogelijk in huis hebben of af kunnen halen. In onze regio rijden wij uiteraard op en neer naar diverse opdrachtgevers of projecten.

Voor advies staat er een team van medewerkers voor u klaar op onze locatie in Winterswijk, zij krijgen regelmatig bijscholing in diverse disciplines zodat er altijd iemand aanwezig is die u over de nieuwste technieken kan vertellen. U kunt ook in het weekend bij ons terecht, op zaterdag zijn we tot 11.30 uur geopend en worden er ook nog kleine materialen bezorgd.

U bent van harte welkom bij Verglasco.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of in één van onze diensten? Vul dan je gegevens in. We nemen vandaag nog contact met je op!
Facebook
Verglasco
  • T 0543-512475
Pointer
Kastanjelaan 78-80
7101 LZ Winterswijk