T / 0543-512475 E / [javascript protected email address]

Rick Halleriet

Rick heeft anderhalf jaar gewerkt bij Veromco (de voorganger van Verglasco). Hij is dus vanaf de start bij Verglasco betrokken. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Winterswijk.

Huidige functie: Glasbewerker en -zetter

Huidige werkzaamheden:
Het machinepark is mijn verantwoordelijkheid. Ik zorg voor de inkomende goederen en het klaarzetten voor het transport. Tot mijn dagelijkse werkzaamheden behoort het verwerken van glas & spiegels tot het eindproduct. Dat houd in: het snijden, slijpen, boren, UV verlijmen en zagen van de de producten. Maar ook het plaatsen van het glas. Denk bijvoorbeeld aan glazen puien of wanden, glazen (douche) deuren, isolatieglas, balustrades en schuifwanden. Daarnaast leid ik graag nieuwe medewerkers op om met glas te werken. Klanten te woord staan doe ik ook graag.

Wat maakt jouw werk leuk?
De diversiteit en de mogelijkheden van het glas. Het zelf kunnen creëren van de door de klant bedachte ideeën (vitrines van glas, bakken/stolpen of wanden). De oude ambacht zelf (het met de hand snijden van bijvoorbeeld ronde/ovale spiegels).

Kwaliteiten: Flexibiliteit, werken in teamverband, zelfstandig werken, handwerk, denkwerk, gestructureerd en onder druk werken.

Terug naar overzicht

Meer weten?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van onze diensten? Laat je gegevens achter. We nemen vandaag nog contact met je op!
Facebook
Verglasco
  • T 0543-512475
Pointer
Kastanjelaan 78-80
7101 LZ Winterswijk